How can we help?

Jak dobíjet kredit?

Dobíjet kredit lze následujícími způsoby:

  1. platební kartou: přímo ve Vaší zákaznické zóně na https://muj.fayn.cz/ naleznete platební rozhraní pro dobíjení kreditu. Jedná se o nejrychlejší a také nejbezpečnější způsob. Variabilní symbol platby je přiřazován automaticky a nemůže dojít k omylu. Platba je zpravidla do 30 minut připsána na Váš zákaznický účet a můžete telefonovat. Nejnižší dobíjená částka je v rolovací nabídce 200 Kč.
  2. dobíjecí kartičkou na České poště: (SuperCASH) druhý nejrychlejší způsob vhodný především v případě, že cestujete a nemáte možnost si sednout k PC a dobít v zákaznické zóně. Dobíjecí karta je předpřipravena na dobití částkou 200 a 500 Kč, ale dá se na přepážce nahlásit a zaplatit jakákoliv částka.  Za transakci je účtován jednorázový poplatek 10 Kč, který hradíte přímo u terminálu.
  3. převodem na účet: kredit lze dobíjet i převodem na účet. Je to ale poměrně zdlouhavá metoda - platba je připsána nejdříve 24 hodin po provedení platby. Také je potřeba věnovat pozornost při zadávání variabilního symbolu - vašeho Identifikátoru v síti Fayn. V případě, že nebude zadán správně, platba se nespáruje a kredit není připsán. Jak postupovat v takovém případě naleznete zde.