Yealink

Yeastar TA100 / TA200 ------------------------- Pokud jste si objednali VoIP bránu na našem e-shopu LEVNÉ VOLÁNÍ (https://www.levnevolani.cz/), tak je zařízení předem nastavené. V opačném případě postupujte dle návodů zde:

Well ATA

Brána Well ATA 172 / ATA172 plus ------------------------- VoIP brány ATA 172 od společnosti WELLTECH se nachází na konci své životnosti a nemůžeme garantovat jejich plnohodnotnou funkčnost. Nejnovější Firmware (https://www.joyce.cz/cz/technicka-podpora/ke-stazeni-ovladace/ovladace-ip-brany/) ( Pozor na rozdílné brány 172 a 172 plus ) Návod je k dispozici zde (https://www.fayn.cz/dokumenty/Zapojeni_a_nastaveni_brany_Well_ATA172.pdf) -------------------------

Grandstream HandyTone 286

Grandstream HandyTone 286 ------------------------- VoIP brány HandyTone 286 od společnosti Grandstream se nachází na konci své životnosti a nemůžeme garantovat jejich plnohodnotnou funkčnost. Návod je k dispozici zde:

LINKSYS SPA2102 & SPA3102

LINKSYS SPA3102 ------------------------- VoIP brány LINKSYS od společnosti CISCO se nachází na konci své životnosti a nemůžeme garantovat jejich plnohodnotnou funkčnost. Návod je k dispozici zde:

LINKSYS PAP2T

LINKSYS PAP2T ------------------------- VoIP brány LINKSYS od společnosti CISCO se nachází na konci své životnosti a nemůžeme garantovat jejich plnohodnotnou funkčnost. Návod je k dispozici zde:

LINKSYS SPA1001

SIPURA SPA-1001 + LINKSYS SPA1001 ------------------------- VoIP brány LINKSYS (také SIPURA) od společnosti CISCO se nachází na konci své životnosti a nemůžeme garantovat jejich plnohodnotnou funkčnost. Návod je k dispozici zde: